tel/faks: 01 4811468 | mob 098 275665


 Nikole Tesle 8/dvorište 10000 Zagreb

O nama

Zonel d.o.o. posluje od 1995. godine i osnovno nam je usmjerenje odabir i ponuda kvalitetne opreme, te edukacija korisnika za aktivan pristup medicinskoj rehabilitaciji, sportu, wellnesu i zdravlju. Djelujemo u području distribucije proizvoda najviše funkcionalne i kvalitativne kategorije i pružamo cjelovitu podršku u smislu edukacije za primjenu kako profesionalnim korisnicima, tako i laicima za kučnu upotrebu, kao nadopunu profesionalnim, medicinskim ili kozmetičkim tretmanima. Također kontinuirano osiguravamo tehničku podršku za praktično sve aktikle iz naše ponude.

Ovlašteni smo distributeri tvrtki: IACER Srl (brand I-Tech) , talijanski specijalizirani proizvođač aparata za fizikalnu medicinu, u oba segmenta, kako za profesionalne korisnike, tako i za kućnu, laičku primjenu. Zatim je tu ILUUM, estonska kompanije specijalizirana za nordijsko hodanje (Nordic Walking), revolucionarne i znastveno široko i nedvojbeno potvrđene tjelovježbe za izrazitim zdravstveni preventivnim i terapijskim, opće kondicijskim, estetskim i psiho emotivnim pozitivnim učincima. Sljedeči partner je PowerLung, američki proizvođač jedinstvenih, svjetski patentiranih pomagala za opće poboljšanje respiratorne funkcije na svim razinama, od rehabilitacijskih programa kod plučnih bolesti, preko rekreativnih do natjecateljskih zahtjeva u profesionalnom sportu. 

U svom radu primarno nastojimo uspostaviti suradnju u vidu partnerstva tako da zajedno sa svojim klijentima razmjenom iskustava i znanja pridonosimo stručnijem i djelotvornijem pristupu krajnjim korisnicima.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zonel d.o.o. osnovan je 1995 godine. Poslovni prostor se nalazi u Zagrebu, ulica Nikole Tesle 6/ dvorište (ulaz na Nikole Tesle 8 u dvorištu, desno).

Sjedište društva je u Ulici Jasena 9b, Zagreb

E mail: zonel@zg.t-com.hr

IBAN: HR8223600001101475992 (Zagrebačka banka)

OIB: 92185645681

Matični broj: 0896926

Temeljni kapitala: 20.000 kuna / uplaćen u cijelosti

Subjekt je upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod reg. uloškom br. 1-59546.

Vlasnik: Neven Zoković jedini osnivač d.o.o.