tel/faks: 01 4811468 | mob 098 275665


 Nikole Tesle 8/dvorište 10000 Zagreb

Trainer

Tags: Trainer, PowerLung

   

                         
PowerLung Active Series Trainer model je idealan za one koji redovitim vježbanjem održavaju svoju kondiciju i zdravlje. Također je dobar partner onima koji žele spremno dočekati više vremena za vožnju bicikla vikendom, koji trče zbog vlastitog zadovoljstva ili se bave sportovima poput tenisa, golfa, rekreativnog nogometa. Također i mnogi aktivni sportaši - natjecatelji koriste ovaj model kao najadekvatniji njihovim potrebama, jer otpor ventila na modelu Sport doživljavaju presnažnim.

Ako vam je kontrola daha važna, kao naprimjer u borilačkim vješinama, ronjenju, Yogi ili Pilatesu, PowerLung Trainer će vam pomoći da lakše provodite svoje tehnike disanja. Ako ste rekreativni SCUBA ronilac, počnite koristiti svoj PowerLung barem mjesec dana prije planiranog ronjenja. Studije jasno pokazuju da ćete uživati u duljem vremenu pod vodom sa istom bocom zraka. Ako volite alpsko skijanje ali živite na nižim nadmorskim visinama  upotrijebite PowerLung barem mjesec dana prije no što otputujene na skijanje i smanjite utjecaj razlike u nadmorskoj visini na svoje tijelo. Brže i bolje adaptirani na visinu, više ćete uživati u skijanju.  

Redovita upotreba PowerLung trenažera subjektivno ali i objektivno mjerljivo poboljšava sve respiratorne karakteristke i smanjuje umaranje u bilo kojoj aktivnosti.  

Originalno pakiranje u zapečaćenoj kutiji sadrži:
• Active Series Trainer model
• Prozirnu torbicu za čuvanje trenažera
• Uputa za upotrebu (knjižica) i DVD sa detaljnim prikazom pravilne upotrebe