tel/faks: 01 4811468 | mob 098 275665


 Nikole Tesle 8/dvorište 10000 Zagreb

BreatheAir

Tags: BreatheAir, PowerLung

   

                        
PowerLung Active Series BreatheAir model je izvrstan dodatak zdravstvenom vježbanju ili fitness programu koji se sastoji od hodanja ili laganog plivanja, čak i onima koji tek započinju sa ozbiljnijim vježbanjem. Dobro disanje je esencijalna komponenta dobrog zdravlja i opće dobrobiti u svakoj dobi.

PowerLung BreatheAir vas jednostavno i lako uči i navodi kako disati ekonomičnije. Čak i oni koji prakticiraju yogu ili Pilates uživat će u koristima od PowerLung BreatheAir treninga, uz veću kontrolu nad čitavim procesom. Odličan način da započnete bilo koji program vježbanja uključujući i onaj za redukciju tjelesne mase, je da PowerLung BreatheAir koristite barem dva tjedna prije početka redovitog aerobnog (cardio) programa.

Ništa ne obeshrabruje više, nego kada nemožete provesti vježbu zbog velike zadihanosti. Ako ste već započeli vježbati, možete produžite vrijeme vježbanja ili povećajte intenzitet u omiljenoj aktivnosti dodavanjem PowerLung BreatheAir treninga u trajanju od svega 2 puta (čak i samo jednom dnevno za odlične rezultate!) po 5 minuta u svoj dnevni raspored.

Originalno pakiranje u zapečaćenoj kutiji sadrži:
• Active Series BreatheAir model
• Prozirnu torbicu za čuvanje trenažera
• Uputa za upotrebu (knjižica)