tel/faks: 01 4811468 | mob 098 275665


  Maksimirska cesta 49 10000 Zagreb

Elektroterapija

Svi I-TECH uređaji, bez obzira radilo se o cjenovno vrlo prihvatljivim modelima TENS/elektrostimulatora prilagođenim za kućnu upotrebu laicima u medicini ili profesionalnoj elektroterapiji medicinski su certificirani. S obzirom da smo u projektu zonasrca več 15 godina s vama u području elektrostimulacije mišića i živaca, ništa manje od najboljeg, od nas niti nemojte očekivati.

Provjerili smo uređaje objektivno (osciloskopsko ispitivanje grafike strujnih impulsa) i subjektivno, komparativno testirajući programske strukture raznih brandova, udobnosti stimulacije, snage strujnih impulsa za kontrakcije mišića, prvenstveno u sportskim programima i na kraju najvažnije, djelotvornosti primjene i postignutih rezultata tretmana. 

Svi modeli I-TECH elektrostimulatora opskrbljeni su trajnim silikonskim kablovima, što je rijeko u nižoj funkcionalnoj i cjenovnoj klasi, 
kakvi su dvokanalni modeli za kućnu upotrebu (ali to nipošto ne znači kvalitativni i funkcionalni kompromis u okviru programske ponude pojednih modela). Također svi modeli osim Smart TENS imaju ugrađene punjive baterije (zamjenjive) i uključen strujni adapter.

IACER Srl

I-TECH Medical Division je registrirani zaštitni znak tvrtke IACER Srl koja od 1995. godine specijalizirano razvija i proizvodi medicinske uređaje za kućnu i profesionalnu upotrebu. Danas je IACER jedan od najvažnijih proizvođača medicinskih uređaja u Italiji i Europi. 

Naš cilj je da medicinska tehnologija postane besprijekornom funkcijom i cijenom dostupna korisniku u vlastitom domu, da zadovolji oba zahtjeva, za zdravljem i wellnesom,  posebice za one ljude s određenim zdravstvenim problemima i one koji žele lako dostupnu terapiju, bez gubljenja vremena na listama čekanja.

IACER je osmislio vlatitu proizvodnju i distribucijsku strukutru kako bi se smanjili nepotrebni troškovi. Korisnik naposlijetku može lako pristupiti djelotvornoj terapiji u vlastitom domu i u vrijeme kada želi i kada je to stvarno potrebno. Cijena I-TECH uređaja je najpovoljnija od svih kvalitativno i funkcionalno usporedivih uređaja drugih robnih marki.

Svi I-TECH uređaji, pa i oni za kućnu upotrebu, dizajnirani su i proizvedeni u skladu s MDD medicinskim standardom. IACER surađuje s brojnim centrima za fizikalnu rehabilitaciju, liječnicima, fizioterapeutima, sportskim trenerima i wellness centrima. Standardi energetske učinkovitosti i visoke sigurnosti za korisnika uvijek su prvi cilj u proizvodnim procesima. Osim toga večina uređaja je i klinički testirana što dodatno podržava njihovu učinkovitost i sigurnost.